Pré-test

U wil de voorafgaande MC pre-test doen? Dat kan enkel indien uw inschrijving voor één van onze cursussen bevestigd is (d.w.z. dat wij uw inschrijvingsgeld hebben ontvangen).

Via het beantwoorden van deze pre-test maakt u alvast kennis met de hoofdstukken die tijdens de cursus aan bod zullen komen. De overige hoofdstukken bevatten vele interessante gegevens die u later kan lezen, als referentie.

Indien u de vragen beantwoordt alvorens het handboek te lezen, dan is deze test bovendien een interessante evaluatie van uw huidige kennis.

U dient uw ingevulde pre-test ten laatste de dag vòòr het begin van de cursus door te sturen, om toegang te krijgen tot de cursus.

Opgelet! U kan de test slechts één maal doen. Wanneer u uw ingevulde test opstuurt, krijgt u automatisch een mail met uw resultaten en met de verbeterde antwoorden toegestuurd. Hiermee kan u alvast uw studie verder zetten.

Wij bedanken u alvast voor uw deelname, en staan uiteraard tot uw beschikking indien u verdere vragen omtrent de opleiding zou hebben.

Met vriendelijke groeten,

Het PHTLS team