Informatie betreffende onze cursussen

De PHTLS-cursus van 16 uur bestaat uit een combinatie van theorielessen gewijd aan de fysiopathologie, en workshops waarin realistische klinische situaties worden uitgewerkt. De cursus is toegankelijk voor alle prehospitale hulpverleners (artsen, verpleegkundigen, ambulanciers, brandweerlui, ..).

Na afloop van de cursus vindt een certificerende evaluatie plaats, bestaande uit een theoretische test (multiple choice vragen) en een praktijktest (uitwerking van een klinisch scenario). Een geslaagde evaluatie geeft recht op het door de US/ National Association of Emergency Medical Technicians (NAEMT) uitgegeven brevet.

Het brevet is 4 jaar geldig. Na verstrijken van deze periode kan u uw brevet behouden door de georganiseerde bijscholingen van 8 uur bij te wonen.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 500 euro

Wij vragen u om zelf het handboek aan te schaffen. Dit kan via onderstaande link. De bestelling en betaling regelt u zelf via ACCO. U kan hen ook bereiken via email: medical@acco.be

Annuleringsvoorwaarden:

  • bij annulering tot 60 dagen vòòr aanvang van de cursus wordt 45 euro weerhouden
  • bij annulering tussen 60 en 31 dagen vòòr aanvang wordt 30% van het inschrijvingsgeld weerhouden
  • bij annulering na 31 dagen vòòr aanvang wordt het volledige inschrijvingsgeld weerhouden.

Bij annulering na 31 dagen vòòr aanvang van de cursus kan u zich voor 200 euro opnieuw inschrijven voor een latere cursus

Contact en informatie